itself

tools

Bukak file TGZ

Ekstrak TGZ file online langsung ing browser


recordervoicemicspeakerconvertervideowebcamscreenimagetranslatertextpdfarchivepin

Jelajahi app


Bukak file TGZ

Extractor Arsip Online

Ekstraktor arsip online ngidini sampeyan ngekstrak lan nyimpen konten arsip sing dikompres langsung saka browser. Pembuka arsip online kita unik: ora prelu transfer arsip menyang server jarak jauh kanggo ngekstrak, dekompresi lan ekstraksi rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Ekstraktor arsip online liyane biasane ngirim arsip menyang server kanggo ngekstrak banjur file sing diekstrak didownload maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo pembuka arsip liyane, ekstraktor arsip kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file arsip sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa ngekstrak konten arsip tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file. Ekstensi file ing ngisor iki didhukung: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, perang, taksi, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Muga-muga sampeyan seneng alat iki!

We don't transfer your data

Dilindhungi Privasi

Kita ngembangake alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Piranti kita ora prelu ngirim file, data audio lan video liwat internet supaya bisa diproses, kabeh gaweyan ditindakake browser dhewe. Iki nggawe alat kita cepet lan aman.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file utawa data liyane menyang server jarak jauh, kita ora ngirim. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.


itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.