logo Itself Tools
itselftools
Cara mbukak file TGZ

Cara Mbukak File TGZ

Aplikasi online iki minangka pambuka file tgz sing prasaja sing ngidini sampeyan ngekstrak file tgz langsung saka browser sampeyan. File tgz sampeyan ora bakal dikirim liwat internet supaya bisa dibukak supaya privasi sampeyan dilindhungi.

Gambar bagean fitur

Tips

Sampeyan pengin ngowahi file arsip menyang format liyane? Gunakake konverter arsip gratis iki kanggo ngowahi file sampeyan.

Gambar bagean aplikasi web