Лого на Itself Tools
itselftools
Како да отворите CAB-датотеки

Како Да Отворите CAB-Датотеки

Оваа онлајн апликација е едноставен отворач на датотеки cab што ви овозможува да извлечете датотека cab директно од вашиот прелистувач. Вашата cab-датотека нема да биде испратена преку интернет за да се отвори за да се заштити вашата приватност.

Карактеристики на сликата на делот

Совети

Слика од делот за веб-апликации