itself tools logo

itself

tools

Отворете ја датотеката GZ

Отворете ја датотеката GZ

Извлечете GZ датотеки на Интернет директно во вашиот прелистувач


Отворете ја датотеката GZ

Нашите извлекувачи на архиви преку Интернет ви овозможуваат да ја извлекувате и зачувувате содржината на компресирани архиви директно од вашиот прелистувач. Нашите отворачи на архиви на Интернет се единствени: тие не треба да ги пренесуваат вашите архиви на оддалечен сервер за да ги извлечат, декомпресијата и извлекувањето ги прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Останатите мрежни извлекувачи на архиви обично ги испраќаат вашите архиви до сервер со цел да ги извлечат, а потоа извлечените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите отворачи на архиви, нашите извлекувачи на архиви се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи архивските датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Може да ја извлечете содржината на неограничен број архиви без да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки. Поддржани се следниве екстензии на датотеки: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, war, war, cab, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Се надеваме дека уживате во оваа алатка!

Privacy Protected

Заштитена приватност

Развиваме онлајн алатки што се извршуваат локално на вашиот уред. Значи, нашите алатки не треба да ги испраќаат вашите датотеки или аудио и видео податоци преку Интернет за да ги обработуваат. Целата работа е извршена локално од самиот прелистувач, што ги прави нашите алатки брзи и безбедни! Забележете дека ако ја користите нашата локација или алатки за споделување, податоците за локацијата или податоците што ги споделувате ќе бидат испратени преку Интернет.

Додека повеќето други онлајн алатки испраќаат датотеки до оддалечени сервери за да извршуваат операции на нив, ние не го правиме тоа. Кај нас, вашата приватност е заштитена!

Ова го постигнуваме со користење на најновите веб технологии: HTML5 и WebAssemble, форма на код што ја извршува прелистувачот, овозможувајќи им на нашите онлајн алатки да извршуваат со приближна брзина.

За повеќе детали, проверете ја нашата политика за приватност: https://online-archive-extractor.com/privacy

itself

tools

© 2021 itself tools. Сите права се задржани.