Лого на itself tools
itself
tools
Отворете ги датотеките RAR

Отворете Ги Датотеките RAR

Користете ја оваа бесплатна онлајн алатка за да ги отворите датотеките RAR од вашиот прелистувач. Брзо е и безбедно, вашите датотеки не се испраќаат преку Интернет.

За да ја користите оваа алатка, мора да се согласите со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

се согласувам


Вовед во Архивски Екстрактор онлајн алатката

Нашите извлекувачи на архиви преку Интернет ви овозможуваат да ја извлекувате и зачувувате содржината на компресирани архиви директно од вашиот прелистувач. Нашите отворачи на архиви на Интернет се единствени: тие не треба да ги пренесуваат вашите архиви на оддалечен сервер за да ги извлечат, декомпресијата и извлекувањето ги прави самиот прелистувач! Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Останатите мрежни извлекувачи на архиви обично ги испраќаат вашите архиви до сервер со цел да ги извлечат, а потоа извлечените датотеки се преземаат назад на вашиот компјутер. Ова значи дека во споредба со другите отворачи на архиви, нашите извлекувачи на архиви се брзи, економични за пренос на податоци и анонимни (вашата приватност е целосно заштитена бидејќи архивските датотеки не се пренесуваат преку Интернет).

Може да ја извлечете содржината на неограничен број архиви без да инсталирате софтвер, без да се најавите и без да ги пренесувате вашите датотеки. Поддржани се следниве екстензии на датотеки: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, war, war, cab, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Се надеваме дека уживате во оваа алатка!

Заштитена приватност

Заштитена приватност

Развиваме безбедни онлајн алатки кои се базираат на облак или што се извршуваат локално на вашиот уред. Заштитата на вашата приватност е една од нашите главни грижи при развивањето на нашите алатки.

Нашите онлајн алатки кои се извршуваат локално на вашиот уред не треба да ги испраќаат вашите податоци (вашите датотеки, вашите аудио или видео податоци, итн.) преку Интернет. Целата работа се врши локално од самиот прелистувач, што ги прави овие алатки многу брзи и безбедни. За да го постигнеме ова, користиме HTML5 и WebAssembly, форма на код што се води од самиот прелистувач и дозволува нашите алатки да се извршуваат со речиси основна брзина.

Работиме напорно за да ги направиме нашите алатки да работат локално на вашиот уред бидејќи избегнувањето испраќање податоци преку интернет е побезбедно. Меѓутоа, понекогаш ова не е оптимално или возможно за алатки кои на пример бараат висока процесорска моќ, прикажуваат мапи свесни за вашата моментална локација или ви дозволуваат да споделувате податоци.

Нашите онлајн алатки базирани на облак користат HTTPS за шифрирање на вашите податоци испратени и преземени од нашата облак инфраструктура и само вие имате пристап до вашите податоци (освен ако не сте одбрале да ги споделите). Ова ги прави нашите алатки базирани на облак многу безбедни.

За повеќе информации, видете го нашиот Политика за приватност.