Itself Tools
itselftools
Како да отворите TAR.GZ-датотеки

Како Да Отворите TAR.GZ-Датотеки

Оваа онлајн апликација е едноставен отворач на датотеки tar.gz што ви овозможува да извлечете датотека tar.gz директно од вашиот прелистувач. Вашата tar.gz-датотека нема да биде испратена преку интернет за да се отвори за да се заштити вашата приватност.

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Како да отворите tar.gz датотеки?

  1. Кликнете на копчето погоре за да ја изберете датотеката tar.gz за отворање.
  2. Во зависност од структурата на папката во вашата tar.gz-датотека, содржината на датотеката tar.gz автоматски ќе се извлече до вашата вообичаена локација за преземање или ќе ви биде даден избор да извлечете одредени датотеки.
Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Нема инсталација на софтвер

Овој онлајн извлекувач на архиви е базиран на вашиот веб-прелистувач, не е инсталиран софтвер на вашиот уред.

Бесплатно за користење

Целосно е бесплатен, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење.

Нема инсталација

Овој отвор за архивирање на датотеки е алатка базирана во прелистувачот, не е потребна инсталација на софтвер.

Приватност

Вашите датотеки не се испраќаат преку Интернет за да се извлечат, ова го прави нашиот онлајн отворач на датотеки за архиви многу безбеден.

Поддржани сите уреди

Бидејќи е веб-базирана, оваа алатка може да отвори архиви на повеќето уреди со веб-прелистувач.

Слика од делот за веб-апликации