Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Како да отворите TGZ-датотеки

Како Да Отворите TGZ-Датотеки

Оваа онлајн апликација е едноставен отворач на датотеки tgz што ви овозможува да извлечете датотека tgz директно од вашиот прелистувач. Вашата tgz-датотека нема да биде испратена преку интернет за да се отвори за да се заштити вашата приватност.