Лого на Itself Tools
itselftools
Како да отворите ZIPX-датотеки

Како Да Отворите ZIPX-Датотеки

Оваа онлајн апликација е едноставен отворач на датотеки zipx што ви овозможува да извлечете датотека zipx директно од вашиот прелистувач. Вашата zipx-датотека нема да биде испратена преку интернет за да се отвори за да се заштити вашата приватност.

Карактеристики на сликата на делот

Совети

Слика од делот за веб-апликации