Itself Tools
itselftools
Si të hapni skedarët GZIP

Si Të Hapni Skedarët GZIP

Ky aplikacion në internet është një hapës i thjeshtë skedarësh gzip që ju lejon të nxirrni një skedar gzip direkt nga shfletuesi juaj. Skedari juaj gzip nuk do të dërgohet në internet për t'u hapur në mënyrë që privatësia juaj të mbrohet.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

E kuptova

Si të hapni skedarët gzip?

  1. Klikoni butonin e mësipërm për të zgjedhur skedarin gzip për t'u hapur.
  2. Në varësi të strukturës së dosjes në skedarin tuaj gzip, përmbajtja e skedarit gzip do të nxirret automatikisht në vendndodhjen tuaj të zakonshme të shkarkimit ose do t'ju jepet zgjedhja për të nxjerrë skedarë të veçantë.
Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky nxjerrës i arkivave në internet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj.

E lirë për t'u përdorur

Është plotësisht falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi.

Asnjë instalim

Ky hapës i skedarëve arkivorë është një mjet i bazuar në shfletues, nuk kërkohet instalim i softverit.

Privatësia

Skedarët tuaj nuk dërgohen në internet për t'i nxjerrë ato, kjo e bën hapësin tonë të skedarëve të arkivit në internet shumë të sigurt.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Duke qenë i bazuar në ueb, ky mjet mund të hapë arkivat në shumicën e pajisjeve me një shfletues ueb.

Këshilla

Dëshironi të konvertoni skedarët tuaj të arkivit në formate të tjera? Përdorni ky konvertues i arkivit falas për të kthyer skedarët tuaj.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb