Itself Tools
itselftools
Si të hapni skedarët TAR.XZ

Si Të Hapni Skedarët TAR.XZ

Ky aplikacion në internet është një hapës i thjeshtë skedarësh tar.xz që ju lejon të nxirrni një skedar tar.xz direkt nga shfletuesi juaj. Skedari juaj tar.xz nuk do të dërgohet në internet për t'u hapur në mënyrë që privatësia juaj të mbrohet.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të hapni skedarët tar.xz?

  1. Klikoni butonin e mësipërm për të zgjedhur skedarin tar.xz për t'u hapur.
  2. Në varësi të strukturës së dosjes në skedarin tuaj tar.xz, përmbajtja e skedarit tar.xz do të nxirret automatikisht në vendndodhjen tuaj të zakonshme të shkarkimit ose do t'ju jepet zgjedhja për të nxjerrë skedarë të veçantë.
Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky nxjerrës i arkivave në internet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj.

E lirë për t'u përdorur

Është plotësisht falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi.

Asnjë instalim

Ky hapës i skedarëve arkivorë është një mjet i bazuar në shfletues, nuk kërkohet instalim i softverit.

Privatësia

Skedarët tuaj nuk dërgohen në internet për t'i nxjerrë ato, kjo e bën hapësin tonë të skedarëve të arkivit në internet shumë të sigurt.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Duke qenë i bazuar në ueb, ky mjet mund të hapë arkivat në shumicën e pajisjeve me një shfletues ueb.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb