Logoja e itself tools
itself
tools
Hapni skedarin ZIP

Hapni Skedarin ZIP

nga Nxjerrësi I Arkivit

Nxjerrni ZIP skedarë në internet direkt në shfletuesin tuaj

Duke përdorur këtë mjet, ju pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Hyrje në mjetin Nxjerrësi I Arkivit në internet

Nxjerrësit tanë të arkivave në internet ju lejojnë të nxirrni dhe ruani përmbajtjen e arkivave të kompresuar direkt nga shfletuesi juaj. Hapësit e arkivave tona në internet janë unikë: ata nuk kanë nevojë të transferojnë arkivat tuaja në një server të largët për t'i nxjerrë ato, dekompresimi dhe nxjerrja bëhet nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Nxjerrësit e tjerë të arkivave në internet zakonisht dërgojnë arkivat tuaja në një server në mënyrë që t'i nxjerrin ato dhe më pas skedarët e nxjerrë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me hapësit e arkivave të tjerë, nxjerrësit tanë të arkivave janë të shpejtë, ekonomik në transferimin e të dhënave dhe anonimë (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj të arkivit nuk transferohen në internet).

Ju mund të nxirrni përmbajtjen e një sasie të pakufizuar arkivash pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj. Janë mbështetur shtesat e mëposhtme të skedarit: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, war, cab, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Shpresojmë ta shijoni këtë mjet!

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete online që ekzekutohen në vend në pajisjen tuaj. Pra, mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj ose të dhëna audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato. E gjithë puna bëhet në vend nga vetë shfletuesi, duke i bërë mjetet tona të shpejta dhe të sigurta! Vini re se nëse përdorni vendndodhjen tonë ose mjetet e ndarjes, të dhënat e vendndodhjes ose të dhënat që ndani do të dërgohen në internet.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet u dërgojnë skedarë serverëve të largët në mënyrë që të kryejnë operacione mbi to, ne nuk e bëjmë këtë. Tek ne, privatësia juaj mbrohet!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Për më shumë detaje, kontrolloni Politika e privatësisë -in tonë.