Itself Tools
itselftools
Ékstrak arsip

Ékstrak Arsip

Aplikasi online ieu mangrupikeun pembuka file arsip anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun muka sareng nimba file arsip langsung dina panyungsi anjeun tanpa ngirimkeunana dina internét.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kumaha cara muka file arsip?

  1. Pencét tombol di luhur pikeun milih file anu bakal dibuka.
  2. Gumantung kana struktur folder dina file anjeun, eusi file bakal otomatis sasari ka lokasi download biasa Anjeun atawa anjeun bakal dibéré pilihan pikeun nimba file husus.
Fitur gambar bagian

Fitur

Taya instalasi software

Ekstraksi arsip online ieu dumasar kana browser wéb anjeun, henteu aya parangkat lunak anu dipasang dina alat anjeun.

Bébas ngagunakeun

Éta lengkep gratis, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean.

Henteu aya instalasi

Opener file arsip ieu mangrupikeun alat anu didasarkeun dina browser, henteu aya parangkat dipasang perangkat lunak.

Privasi

Koropak anjeun henteu dikirimkeun kana internét pikeun nimba éta, ieu ngajantenkeun pembuka file arsip online kami aman pisan.

Sadaya alat dirojong

Salaku basis wéb, alat ieu tiasa muka arsip dina kalolobaan alat nganggo browser wéb.

tips

Naha anjeun badé ngarobih file arsip anjeun ka format anu sanés? Anggo converter arsip bébas ieu pikeun ngarobih file anjeun.

Gambar bagian aplikasi wéb