Logo itself tools
itself
tools
Bukak file 7Z

Bukak File 7Z

Gunakake alat online gratis iki kanggo mbukak file 7Z saka browser sampeyan. Cepet lan aman, file sampeyan ora dikirim liwat internet.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju


Pambuka alat online Ekstrak Arsip

Ekstraktor arsip online ngidini sampeyan ngekstrak lan nyimpen konten arsip sing dikompres langsung saka browser. Pembuka arsip online kita unik: ora prelu transfer arsip menyang server jarak jauh kanggo ngekstrak, dekompresi lan ekstraksi rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Ekstraktor arsip online liyane biasane ngirim arsip menyang server kanggo ngekstrak banjur file sing diekstrak didownload maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo pembuka arsip liyane, ekstraktor arsip kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file arsip sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa ngekstrak konten arsip tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file. Ekstensi file ing ngisor iki didhukung: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, perang, taksi, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Muga-muga sampeyan seneng alat iki!

Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.