logo Itself Tools
itselftools
Cara mbukak file TAR.XZ

Cara Mbukak File TAR.XZ

Aplikasi online iki minangka pambuka file tar.xz sing prasaja sing ngidini sampeyan ngekstrak file tar.xz langsung saka browser sampeyan. File tar.xz sampeyan ora bakal dikirim liwat internet supaya bisa dibukak supaya privasi sampeyan dilindhungi.

Gambar bagean fitur

Tips

Sampeyan pengin ngowahi file arsip menyang format liyane? Gunakake konverter arsip gratis iki kanggo ngowahi file sampeyan.

Gambar bagean aplikasi web