itself tools logo

itself

tools

Bukak file TAR.GZ

Bukak file TAR.GZ

Ekstrak TAR.GZ file online langsung ing browser


Bukak file TAR.GZ

Ekstraktor arsip online ngidini sampeyan ngekstrak lan nyimpen konten arsip sing dikompres langsung saka browser. Pembuka arsip online kita unik: ora prelu transfer arsip menyang server jarak jauh kanggo ngekstrak, dekompresi lan ekstraksi rampung dening browser! Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Ekstraktor arsip online liyane biasane ngirim arsip menyang server kanggo ngekstrak banjur file sing diekstrak didownload maneh menyang komputer. Iki tegese yen dibandhingake karo pembuka arsip liyane, ekstraktor arsip kita cepet, irit kanggo transfer data, lan anonim (privasi sampeyan dilindhungi total amarga file arsip sampeyan ora ditransfer liwat internet).

Sampeyan bisa ngekstrak konten arsip tanpa wates tanpa kudu nginstal piranti lunak apa wae, tanpa kudu ndhaptar, lan tanpa ngirim file. Ekstensi file ing ngisor iki didhukung: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, perang, taksi, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Muga-muga sampeyan seneng alat iki!

Privacy Protected

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Dadi alat kita ora prelu ngirim file utawa data audio lan video liwat internet kanggo ngolah. Kabeh karya rampung kanthi lokal kanthi browser, nggawe alat cepet lan aman! Elinga yen sampeyan nggunakake lokasi utawa nuduhake alat, data lokasi utawa data sing dituduhake bakal dikirim liwat internet.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file menyang server remot supaya bisa operasi, ora. Karo kita, privasi sampeyan dilindhungi!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Kanggo rincian liyane, priksa kabijakan privasi kita: https://online-archive-extractor.com/privacy

itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.