Cara mbukak file XZ

Cara Mbukak File XZ

Aplikasi online iki minangka pambuka file xz sing prasaja sing ngidini sampeyan ngekstrak file xz langsung saka browser sampeyan. File xz sampeyan ora bakal dikirim liwat internet supaya bisa dibukak supaya privasi sampeyan dilindhungi.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju

Gambar bagean fitur

Tips

Sampeyan pengin ngowahi file arsip menyang format liyane? Gunakake konverter arsip gratis iki kanggo ngowahi file sampeyan.

Gambar bagean aplikasi web