Itself Tools
itselftools
Cara mbukak file XZ

Cara Mbukak File XZ

Aplikasi online iki minangka pambuka file xz sing prasaja sing ngidini sampeyan ngekstrak file xz langsung saka browser sampeyan. File xz sampeyan ora bakal dikirim liwat internet supaya bisa dibukak supaya privasi sampeyan dilindhungi.

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Kepiye cara mbukak file xz?

  1. Klik tombol ing ndhuwur kanggo milih file xz sing bakal dibukak.
  2. Gumantung saka struktur folder ing file xz sampeyan, isi file xz bakal diekstrak kanthi otomatis menyang lokasi download biasa utawa sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo ngekstrak file tartamtu.
Gambar bagean fitur

Fitur

Ora ana instalasi piranti lunak

Ekstraktor arsip online iki adhedhasar browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal ing piranti sampeyan.

Gratis kanggo nggunakake

Gratis, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan.

Ora instalasi

Opener file arsip iki minangka alat sing adhedhasar browser, ora ana instalasi piranti lunak.

Privasi

File sampeyan ora dikirim liwat internet supaya bisa diekstrak, iki nggawe pambuka file arsip online kanthi aman.

Kabeh piranti didhukung

Dadi basis web, alat iki bisa mbukak arsip ing umume piranti nganggo browser web.

Tips

Sampeyan pengin ngowahi file arsip menyang format liyane? Gunakake konverter arsip gratis iki kanggo ngowahi file sampeyan.

Gambar bagean aplikasi web