Logoja e itself tools
itself
tools
Hap skedarët APK

Hap Skedarët APK

Përdorni këtë mjet falas në internet për të hapur skedarët APK nga shfletuesi juaj. Është i shpejtë dhe i sigurt, skedarët tuaj nuk dërgohen përmes internetit.

Për të përdorur këtë mjet, duhet të pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë.

jam dakord


Hyrje në mjetin Nxjerrësi I Arkivit në internet

Nxjerrësit tanë të arkivave në internet ju lejojnë të nxirrni dhe ruani përmbajtjen e arkivave të kompresuar direkt nga shfletuesi juaj. Hapësit e arkivave tona në internet janë unikë: ata nuk kanë nevojë të transferojnë arkivat tuaja në një server të largët për t'i nxjerrë ato, dekompresimi dhe nxjerrja bëhet nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Nxjerrësit e tjerë të arkivave në internet zakonisht dërgojnë arkivat tuaja në një server në mënyrë që t'i nxjerrin ato dhe më pas skedarët e nxjerrë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me hapësit e arkivave të tjerë, nxjerrësit tanë të arkivave janë të shpejtë, ekonomik në transferimin e të dhënave dhe anonimë (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj të arkivit nuk transferohen në internet).

Ju mund të nxirrni përmbajtjen e një sasie të pakufizuar arkivash pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj. Janë mbështetur shtesat e mëposhtme të skedarit: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, war, cab, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Shpresojmë ta shijoni këtë mjet!

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.