itself

tools

Hapni skedarin CAB

Nxjerrni CAB skedarë në internet direkt në shfletuesin tuaj


Hapni skedarin CAB

Hapni skedarin CAB

Nxjerrësit tanë të arkivave në internet ju lejojnë të nxirrni dhe ruani përmbajtjen e arkivave të kompresuar direkt nga shfletuesi juaj. Hapësit e arkivave tona në internet janë unikë: ata nuk kanë nevojë të transferojnë arkivat tuaja në një server të largët për t'i nxjerrë ato, dekompresimi dhe nxjerrja bëhet nga vetë shfletuesi! Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Nxjerrësit e tjerë të arkivave në internet zakonisht dërgojnë arkivat tuaja në një server në mënyrë që t'i nxjerrin ato dhe më pas skedarët e nxjerrë shkarkohen përsëri në kompjuterin tuaj. Kjo do të thotë që në krahasim me hapësit e arkivave të tjerë, nxjerrësit tanë të arkivave janë të shpejtë, ekonomik në transferimin e të dhënave dhe anonimë (privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht pasi skedarët tuaj të arkivit nuk transferohen në internet).

Ju mund të nxirrni përmbajtjen e një sasie të pakufizuar arkivash pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer, pa pasur nevojë të regjistroheni dhe pa pasur nevojë të transferoni skedarët tuaj. Janë mbështetur shtesat e mëposhtme të skedarit: rar, 7z, apk, zip, zipx, tar, bz2, gz, xz, jar, war, cab, bzip2, gzip, tar.bz2, tgz, tar.gz, tar.xz.

Shpresojmë ta shijoni këtë mjet!

We don't transfer your data

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete në internet që ekzekutohen lokalisht në pajisjen tuaj. Mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj, të dhënat audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato, e gjithë puna është bërë nga vetë shfletuesi. Kjo i bën mjetet tona të shpejta dhe të sigurta.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet dërgojnë skedarë ose të dhëna të tjera te serverat e largët, ne nuk i bëjmë. Me ne, ju jeni të sigurt!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.


itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.