Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të hapni skedarët TAR.GZ

Si Të Hapni Skedarët TAR.GZ

Ky aplikacion në internet është një hapës i thjeshtë skedarësh tar.gz që ju lejon të nxirrni një skedar tar.gz direkt nga shfletuesi juaj. Skedari juaj tar.gz nuk do të dërgohet në internet për t'u hapur në mënyrë që privatësia juaj të mbrohet.