Лого на Itself Tools
itselftools
Како да отворите TAR-датотеки

Како Да Отворите TAR-Датотеки

Оваа онлајн апликација е едноставен отворач на датотеки tar што ви овозможува да извлечете датотека tar директно од вашиот прелистувач. Вашата tar-датотека нема да биде испратена преку интернет за да се отвори за да се заштити вашата приватност.

Карактеристики на сликата на делот

Совети

Слика од делот за веб-апликации